Her er du:

Indhold

Kompetencer

Mit navn er Casper Nøhr Hansen, jeg er uddannet grafisk designer og har arbejdet som selvstændig siden maj 2008. Jeg ser først og fremmest mig selv som håndværker. For mig er det ikke blot et spørgsmål om, at levere grafisk flotte løsninger - jeg har først og fremmest en håndværkmæssig og teknisk indgangsvinkel.

Mit primære værktøj er Adoben-pakken: (Photoshop, Illustrator, FireWorks, InDesign og Dreamweaver) Jeg arbejder til daglig på PC men har gennem min uddannelse erfaring med arbejdet på Mac.

Jeg har gennem de seneste fem år opbygget et indgående kendskab til CMS-systemet Joomla! og har arbejdet med systemet siden version 1.5. Herudover har jeg udviklet en række mindre Jommla! extensions eller blot modificeret komponenter så de tilpasses og optimeres til et bestemt projekt. CSS-stylilng og siteperformance er nogle af mine primære kompetencer i arbejdet med Joomla! CMS og webdesign generelt.

Arbejdet med Joomla! CMS har desuden givet et godt kendskab til Googles værktøjskasse: Google Analytics, Adwords, Webmaster osv. som typisk anvendes i relation til søgemaskine optimering.